Molnár Áron, a A noÁr mozgalom alapítója szerint szexuális zaklatás áldozata lett, miután a Budapest Pride-on a botrányos videóiról elhíresült Budaházy Edda férje a fenekére markolt, üvöltözött vele és homofób kijelentéseket tett rá. 

A backstage-ben tartózkodtunk és hallgattuk a felszólalókat. Ekkor egy usankás sapkás figurára lettem figyelmes. Ő már a délutáni hangbeállásnál itt volt a szabadságtéren és provokált. Már akkor „noÁrkának” hívott, kérte, hogy szerepeljek a videójában. Én kérdeztem, hogy melyik médiumtól van, ő mondta, hogy a 444-től, de mivel olvasom a 444-et, és nézem a videóriportjaikat is, világos volt, hogy a fickónak semmi köze nem volt hozzájuk. Aztán kért egy közös fotót. Mondtam neki, hogy itt semmi keresnivalója nincs, felhúztam a kordonszalagot, majd ekkor belemarkolt a fenekembe. Erre megkérdeztem, hogy ezt hogy képzeli, majd azt válaszolta: »Hát, te buzi vagy, nem? Te szereted az ilyet, nem?«” – idézte fel a történteket Molnár Áron a Blikknek.

A történet nem állt meg ennél a pontnál, ezután a férfi fel akart menni a színpadra, de ezt Molnár Áron megakadályozta.

„Akkor elment a színpad elé és elkezdte azt kiabálni, hogy „A noÁrka megfogta a p*csömet!” Ez annyira zavarba ejtően primitív volt, hogy erre mindenki lefagyott. Én mondtam a szervezőknek, hogy azonnal hívjanak rendőrt. A rendőrök meg is jelentek a kordonnál, de nem jöttek be a fickóért. Nekem integettek, hogy hozzam ki. Nevetséges helyzet volt, de így tettem, megfordítottam az úriembert és elindítottam kifelé, a kordonnál nem akaródzott kimenni, így ott egy kicsit erélyesebben helyeztem irányba” – folytatt a színész a szürreális történetet.

„Jelenleg fontolgatom a feljelentést, hiszen ez szexuális zaklatás! Tanúm is van a történtekre” – mondta a Blikknek a színész.