Tudjátok melyik az az embertípus, amelyiket a legkevésbé tudom megérteni? A fideszest, aki külföldön – főleg nyugaton – él.

Az imént futottam bele egy magyar srác Facebook posztjába, aki Belgiumban él, és panaszkodik, hogy milyen sok ott a migráns (hehe, ő is az), ott van az a sok másszínű ember, meg más vallásúak, felháborító, nyugat elbukott, kész vége, ennyi volt. Engem csak az érdekel, hogy mégis, mi a francot keres ott? Tudom, sok eurót.

Csak ugye ha annyira jó Magyarország, hiszen itt nincsenek migránsok (az akkumulátorgyárban is csak magyarok dolgoznak, ugye, és Budapest sem világváros), és Orbán megvédi a társadalmat, akkor minek mennek el a hanyatló nyugatra?

Komolyan mondom, a Fidesz-szavazókat nem kéne kiengedni az országból, mert ha a nyakunkon tartják ezeket a tolvaj barmokat, akkor legalább ők is élvezzék az áldásos tevékenységüket. Akkor nem kell elmenni Belgiumba, 2500 eurót keresni, élvezni a belga egészségügyi rendszert, a belga oktatási rendszert, a belga infrastruktúrát, a jóléti állam minden csínját-bínját. Akkor itthon kell szépen maradni, el kell menni egy gyárba nettó 280-ért, 45 százalékos kaja infla mellett, felkerülni a 28 hónapos kórházi várólistára, a gyereket beíratni egy magyar állami iskolába, ahol nincs kémia meg fizika tanár, ha meg a munkád megszűnik, akkor így jártál, jó esetben van három hónapod, utána éhen dögölhetsz.

Ha erre szavaztál, élvezd is ki minden pillanatát és maradj szépen otthon, de ha mégis megindulnál a világba, akkor irány Oroszország, Türkmenisztán vagy Belarusz, az való nektek, fideszeseknek! Ott nincsenek migránsok, melegek, meg Brüsszelek. Antwerpen helyett Krasznojarszk, Berlin helyett Breszt, Barcelona helyett Gyzylarbat!