Annak az ötéves kisfiúnak gyűjtenek a budapesti rendőrök, aki a szombat esti nagykanizsai halálos kimenetelű közlekedési balesetben veszítette el várandós édesanyját és a vele utazó nagymamáját.

Az árván maradt kisfiút 25 éves rendőr nagybátyja veszi magához. A Zala vármegyeiek után most a budapesti rendőrök is gyűjtésbe kezdtek a magukra maradt fiúk számára.

„Kedves követőink! Most mi, budapesti rendőrök szeretnénk kérni a segítségeteket egy tragikus balesetben árván maradt 5 éves kisfiú, és egy fiatal járőr sorsának összefonódásának történetében. Kérünk benneteket, hogy aki tud, segítsen nagykanizsai rendőrkollégánknak, aki szombaton egy közlekedési balesetben elveszítette édesanyját és nővérét, aki babát várt. Szabó Dániel r. őrmester a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 25 éves járőre nemcsak, hogy egyik pillanatról a másikra vesztette el szeretett családtagjait, de máris hatalmas feladat vár rá, hiszen nővére egyedül nevelte öt éves kisfiát, és ez után a szörnyű tragédia után Dani azt tervezi, hogy magához veszi és felneveli unokaöccsét, Bencét. Dani édesanyja és nővére a 7-es főúton tartottak hazafelé, amikor egy kereszteződésben összeütköztek egy autóval. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a két felnőtt nem élte túl a balesetet, a gyermekülésben utazó kicsit viszont szerencsére sértetlenül emelték ki az autóból. A gyámhatóság az óta döntést hozott, ideiglenesen már Daninál helyezte el Bencét, fiatal kollégánkra pedig a gyász árnyékában ez a feladat hatalmas anyagi terhet ró. Kollégánk és családja eddig is nehéz anyagi körülmények között élt, az elkövetkezendő időszak pedig még nehezebb lesz számukra. Arra szeretnénk kérni benneteket, hogy ha lehetőségetek engedi, bármekkorra összeggel is, segítsetek könnyíteni a gyászoló család terhein!

DANINAK ÉS A KIS UNOKAÖCCSÉNEK ERRE A BANKSZÁMLA SZÁMRA TUDTOK UTALNI:

Szabó Dániel 10104985-25120600-01005008 számú MBH bankszámla száma

Ha külföldről szeretnétek utalni, az alábbi IBAN számra utalással tudtok segíteni:

HU75101049852512060001005008

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki segíteni tud, hiszen nagyon sokat jelent minden támogatás ebben a szörnyű élethelyzetben! Őszinte részvétünk a családnak, és Daninak hatalmas erőt kívánunk az előtte álló feladatokhoz!” – olvasható a közösségi oldalon közétett felhívás.

A tragikus kimenetelű közlekedési balesetről a bahir.hu is beszámolt.