Ha szereted a friss, helyi termékeket, a kézműves finomságokat és a jó hangulatot, akkor ne hagyd ki a Búza téri termelői és kézműves piac legújabb eseményét, amelyet Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége alatt rendeznek meg a Baranyai Termelőkért és Kézművesekért Egyesület tagjai.

2023. július 8-án, szombaton 7 és 12 óra között.

A piac megnyitóját 9 órakor a Sodrás banda Kerekes Kornél Keko zenekari vezetővel, barátaikkal, moldovai táncházzal teszik ünnepélyessé, amelyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők és az előadók.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya megyei Szervezete közreműködésével pedig érkeznek az első ormánsági dinnyék és kóstolót is tartanak, amelynek során megízlelheted a nyár legédesebb gyümölcsét.

A családosokat és a gyerekeket is számos program várja, a Zöld Út Baranya projekt keretében
– Szelektálj okosan! Óriástársas és asztali szelektálós társasjátékok.
– Játékos feladatlapok és színezők.

Braun Gyula pécsi és Horvát Károly gerdei kistermelők által készített grill kolbász sütés Döbrögi módra, és Keszeg Tibor Csonkamindszenti kistermelő által kínált karikás mangalica kolbász kóstoló, és frissítőként a Fritz farm szörp kóstolója vár titeket

Friss, helyi, egyenesen a készítőtől, termelőtől, ellenőrzött minőségi termékek, közösség, barátok, együtt töltött idő, nevetés, zene, egyediség, Baranya Kincsei…

Minden szombaton, a Búza téren kínálják a baranyai gazdák, kézművesek a termékeiket, a jó hangulat és a kiváló áru garantált. Baranya ízeivel találkozhatnak, akik kinéznek 2023. július 8-án, szombaton a Búza térre és megkóstolják a piacon kínált finomságokat.

Vásároljon dinnyét, hogy fogyasztásával megőrizze egészségét.