Másfél év után szakított egymással Weisz Fanni modell és párja, Bókay Gergő – írta meg a Bors hétfőn. Ezt követően Bókay Instagram-oldalán ismerte be a szakítás tényét, miközben alig egyéb éve még összeköltözésről szóltak a hírek.

„Rengeteg kérdés érkezett a témában, és szeretnénk tisztázni végre. Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra” – írta posztjában Bókay.

Most pedig Weisz Fanni is reagált az ügyre, ő a Blikknek nyilatkozott arról, hogy már tavaly különváltak útjaik. „Igen, való igaz, Gerivel már nem alkotunk egy párt. Egy szakítás mindig nehéz, komoly lépés, amelyet hosszas beszélgetések és mérlegelés előz meg. Mi már tavaly pontot tettünk a kapcsolatunk végére” – mondta a modell. Arra is kitért, hogy nem egy harmadik fél miatt történt a szakítás, hanem azért, mert a jövőt illetően más elképzelésik voltak. „Teljesen normális ebben az életkorban, hogy az ember keresi önmagát, a társát, és bizony van, amikor nem azzal az emberrel sodorja őt össze a sors, akivel leéli az életét. Gerire nem tudnék, de nem is akarok rosszat mondani. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért” – nyilatkozta.

Kép: Instagram